31 octombrie, 2012

Undeva ma asteapta o duminica...Undeva ma asteapta o duminica…
Sa nu uit aragazul deschis.Sa verific de doua ori daca am inchis toate robinetele.Sa ud florile deoarece voi lipsi mult timp.Sa dau pisica unei vecine sa o ingrijeasca in absenta mea.Sa–mi ia ramas bun de la caine...Sa verific ultimele mailuri si sa-mi cer iertare ca nu le voi mai raspunde pentru nu stiu cat timp.
Undeva ma asteapta , timida, rusinata ca a venit atat de tarziu, curioasa in sfarsit sa ma recunoasca, dornica sa- mi impartaseasca ce am ratat de la plecarea mea de acolo din raiul ei, trista ca poate sunt obosita si nu ma voi bucura de toata frumusetea ei, dezamagita ca nu am plecat de bunavoie, prea constienta de frumusetea ei ca sa se teama ca nu o voi placea, contrariata ca nu m-am gandit la ea pana acum, sensibila si generoasa sa-mi ofere compensatii pentru toate duminicle care mi-au lipsit, au intarziat sau nu au venit niciodata.
Undeva ma asteapta o duminica...
Dar imi voi schimba adresa si voi ramane in aceasta zi de vineri cu gust de duminica visata si mai frumoasa decat orice duminica posibila in orice viata...

2 comentarii:

 1. Duminica de dincolo de duminici?
  La aceasta Duminica va referiti?...
  Ce n-as da sa pot gusta, macar pentru o clipa, din mierea acestei Duminici nesfarsite!
  Si totusi, fiecare la datul lui, atunci cand zilele lumesti nu mai au pretuire, vom vedea cum dupa ultima duminica lumeasca urmeaza o alta Duminica!
  Aveti un blog frumos din toate punctele de vedere. Imi voi face timp sa va citesc.
  Spor la scris si in toate!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc pentru interesantul comentariu.Nimeni nu poate compara cele doua duminici acum si aici, dar fiecare isi are rostul ei si nu trebuie sa ne grabim, oricum, vom ajunge acolo.Multumesc si pentru urari, va doresc la fel, spor in toate si va mai astept!

   Ștergere